Frisör | Jobb Uppsala

Jobba hos oss

Är du på jakt efter nästa utmaning i din frisörkarriär? Då är kanske Uppsalas främsta barberare och frisörsalong Barber and Babes platsen för dig att vidareutvecklas på.

NU SÖKER VI DIG:
29/5 2022

Barber and Babes

Är du en erfaren frisör som söker en ny spännande utmaning? 

Vi på Barber and Babes söker nu dig som är intresserad av en frisöranställning med salongsansvar. 

Är det du? 

Salongen ligger centralt i Uppsala och har idag 9 anställda frisörer och barberare. Vi jobbar som ett team där du kommer att vara den som leder det dagliga arbetet. 

Beskrivning av tjänsten: 

Du är ansvarsfull, driven, gillar att utvecklas, duktig frisör, trygg och harmonisk och aktivt lösningsorienterad. Du får andra runt dig att känna sig sedda och delaktiga. Du har gesällbrev och har du även mästarbrev så är det ett plus. 

Hos oss får du en ansvarsroll för den dagliga driften av salongen som t ex beställningar, möten med säljare, elever, salongsmöten, uppföljning av ekonomiska mätetal och stöttning till teamet. 

Tidigare erfarenhet av denna ansvarsroll är inte ett krav, vi ser till att vägleda och stötta dig i tjänsten. Din personlighet är avgörande. 

En heldag (8h) / vecka (20%) är avsatt för att hinna med salongsgöromål och det utgår extra ansvarstillägg på lönen för detta. 

Övrig tid jobbar du som kreativ frisör i salongen tillsammans med hela teamet. Har du kompetens för crazy color och makeup så är det ett plus. 

Tjänsten är på heltid. 

Mielindgruppen har en anställd HR/personalansvarig, så inget personalansvar ligger i salongsansvaret. Vi är medlemmar i Frisörföretagarna och följer kollektivavtalet. 

Som salongsansvarig ingår du också i en större grupp med salongsansvariga från våra övriga salonger inom Mielindgruppen, som träffas och stöttar varandra i fortlöpande möten tillsammans med ledningen; VD, personalansvarig m fl 

Låter detta roligt och inspirerande? Då ska du söka!  

Din ansökan vill vi ha senast den 15 juni 2022.
Skicka CV och gärna ett personligt brev eller om du har några frågor till vår VD Jenny:


jenny.edvinsson@mielindgruppen.se

 

Frisörjobb i Uppsala
hos Barber and Babes

Att jobba som frisör på Barber and Babes i Uppsala är att uppfylla de fantasifullaste av kunders frisyrdrömmar. I en häftig miljö och i tätt samarbete med våra skickliga frisörer och barberare kommer du få skapa alltifrån modemedvetna och galna förvandlingar till vackra klippningar och hårfärgningar. Att arbeta som frisör hos oss kräver stor kunskap, men kommer också ge dig ännu mer kunskap och glädje från frisöryrket tillbaka. 

Jobba som barberare
hos Barber and Babes

Att vara barberare på Barber and Babes är att stå i framkant av yrkets utveckling. Våra barberare är inte bara skickliga hantverkare utan har också prisbelönats flertalet gånger, bland annat i skägg-SM 2019. Därför kan vi med säkerhet säga att vi erbjuder en inspirerande arbetsplats. Oavsett om du redan arbetat länge som barberare eller ännu inte har avlagt ditt barberargesällprov är du välkommen att höra av dig om du är intresserad av att jobba som barberare hos oss. 

Hur är det att jobba som
frisör i Uppsala hos oss
?

Förutom att vara härliga individer är samtliga av Barber and Babes frisörer och barberare väldigt erfarna. De är alla certifierade och innehar gesällbrev som ett bevis för sitt hantverkskunnande. Vissa har till och med mästarbrev. Har du ännu inte genomfört gesällen men är nyfiken på att arbeta hos oss? Då hjälper vi dig dit, genom teamwork och utbildning.

Är du vår nästa stjärna? Tveka inte att skicka in en spontanansökan för en chans till frisörjobb i Uppsala!

Skicka CV till:

jenny.edvinsson@mielindgruppen.se