Frisör | Jobb Uppsala

Jobba hos oss

Är du på jakt efter nästa utmaning i din frisörkarriär? Då kanske Uppsalas främsta barberar- och frisörsalong Barber and Babes är platsen för dig att vidareutvecklas på.

Barber and Babes

 

Frisörjobb i Uppsala
hos Barber and Babes

Att jobba som frisör på Barber and Babes i Uppsala är att uppfylla de mest fantasifulla av kunders frisyrdrömmar. I en häftig miljö och i tätt samarbete med skickliga kollegor kommer du få skapa allt från modemedvetna och galna förvandlingar till vackra klippningar och hårfärgningar. Att arbeta som frisör hos oss kräver stor kunskap, men kommer också ge dig ännu mer kunskap och glädje från frisöryrket tillbaka. 

Jobba som barberare
hos Barber and Babes

Att vara barberare på Barber and Babes är att stå i framkant av yrkets utveckling. Våra barberare är inte bara skickliga hantverkare utan vi hjälper gärna morgondagens barberarstjärnor vidare i sin utveckling genom elevpraktik eller traineetjänst under handledning. Därför kan vi med säkerhet säga att vi erbjuder en inspirerande arbetsplats. Oavsett om du redan arbetat länge som barberare eller ännu inte har avlagt ditt barberargesällprov är du välkommen att höra av dig om du är intresserad av att jobba som barberare hos oss. 

Hur är det att jobba som
frisör i Uppsala hos oss
?

Förutom att vara härliga individer är samtliga av Barber and Babes frisörer och barberare certifierade och innehar gesällbrev som ett bevis för sitt hantverkskunnande. Vissa har till och med mästarbrev. Har du ännu inte genomfört gesällen men är nyfiken på att arbeta hos oss? Då hjälper vi dig dit, genom teamwork och utbildning.

Vi satsar extra mycket på friskvård och hälsa i våra företag. Vi är inkluderande i vårt sätt att driva salongen och du får vara med och påverka utvecklingen framåt.
Kolla gärna in våra sociala kanaler Instagram: @barberandbabes FB: Barber and Babes.

Är du vår nästa stjärna? Tveka inte att skicka in en spontanansökan för en chans till frisörjobb i Uppsala!

Skicka CV till:

jenny.edvinsson@mielindgruppen.se