Frisör | Jobb Uppsala

Jobba hos oss

Är du på jakt efter nästa utmaning i din frisörkarriär? Då är kanske Uppsalas främsta barberare och frisörsalong Barber and Babes platsen för dig att vidareutvecklas på.

Frisörjobb i Uppsala
hos Barber and Babes

Att jobba som frisör på Barber and Babes i Uppsala är att uppfylla de fantasifullaste av kunders frisyrdrömmar. I en häftig miljö och i tätt samarbete med våra skickliga frisörer och barberare kommer du få skapa alltifrån modemedvetna och galna förvandlingar till vackra klippningar och hårfärgningar. Att arbeta som frisör hos oss kräver stor kunskap, men kommer också ge dig ännu mer kunskap och glädje från frisöryrket tillbaka. 

Jobba som barberare
hos Barber and Babes

Att vara barberare på Barber and Babes är att stå i framkant av yrkets utveckling. Våra barberare är inte bara skickliga hantverkare utan har också prisbelönats flertalet gånger, bland annat i skägg-SM 2019. Därför kan vi med säkerhet säga att vi erbjuder en inspirerande arbetsplats. Oavsett om du redan arbetat länge som barberare eller ännu inte har avlagt ditt barberargesällprov är du välkommen att höra av dig om du är intresserad av att jobba som barberare hos oss. 

Hur är det att jobba som
frisör i Uppsala hos oss
?

Förutom att vara härliga individer är samtliga av Barber and Babes frisörer och barberare väldigt erfarna. De är alla certifierade och innehar gesällbrev som ett bevis för sitt hantverkskunnande. Vissa har till och med mästarbrev. Har du ännu inte genomfört gesällen men är nyfiken på att arbeta hos oss? Då hjälper vi dig dit, genom teamwork och utbildning.

Är du vår nästa stjärna? Tveka inte att skicka in en spontanansökan för en chans till frisörjobb i Uppsala!

Skicka CV till:

jenny.edvinsson@mielindgruppen.se
mimmi.canholm@mielindgruppen.se