Barberare | Uppsala

Barber
Department

Välkommen in att boka en stund som bara är din.

Om Barber

I en unik miljö klipper, trimmar och rakar vi dig som tycker om att ta hand om ditt utseende. Upplev en klassisk barbershop i 1900-talsstil, slå dig ned i våra Chesterfield-soffor en stund och slappna av när våra skickliga barberare, som alla har gesäll- eller mästarbrev, tar hand om skägg och frisyr utifrån dina önskemål.

Är du ute efter vårdande produkter har du också hittat rätt. Hos oss barberare finner du några av branschens bästa märken, alltifrån rakborstar och hyvlar att ge bort i present till  miljövänliga och handgjorda tvålar – för att din grooming ska bli så som du vill.

Barber
Salon

År 1890 öppnades Zetterström & Co, en enkel rakstuga i området vid Bangårdsgatan och Bredgränd. Till denna lät Herr Zetterström själv, ett par decennier senare, tillverka inredning i jugendstil. Den inredningen är densamma som vi använder idag.

Vår barberarsalong bjuder därför på ett besök utöver det vanliga. Den klassiska dekoren från förra sekelskiftet med möbler i ek, fasettslipade speglar och bänkskivor i kolmårdsmarmor får dig att resa tillbaka i tiden för en stund. Välkommen in och upplev stämningen.

" Helt klart en upplevelse utöver det vanliga

Känslan när man kliver in hos Barber and Babes är spännande och går nästan att ta på.

Förutom en trevlig stund och ett grymt resultat ser man redan fram emot nästa besök när man går hem.

– Victor Bouveng, Rallyförare

Behandlingar

Våra Barberare

Niclas

Niclas

Niclas
Henrik

Henrik

Henrik