Våra frisörer

Foto Nadia 221208

Nadia

Stylist

Vem är du?

Jag är en social, glad och passionerad person som kan lite om det mesta! Uppvuxen i Dalarna, nedflyttad till Stockholm under många år, men sedan våren 2020 har jag mitt hem här i Uppsala som student på Förskollärarprogrammet. Jag tycker om att få lära mig nya saker, såväl inom frisöryrket som om människor och vardagliga ting. På fritiden umgås jag mest med min dotter, tycker om att odla, måla, laga mat och åka till stugan i Dalarna för lite lugn och ro mellan vardagspusslet!

Varför har du valt det här yrket?

Jag har alltid varit intresserad av färg och form, hår och människor, så för mig föll det sig väldigt naturligt när jag väl fick välja själv vad jag ville utbilda mig i. Att aldrig bli fullärd och stagnera är någonting som jag lever efter, samtidigt som jag får arbeta med människor dagligen. Frisöryrket passar otroligt bra in på allt jag kan önska!

Vad har du för meriter?

Utbildade mig privat år 2007 på dåvarande Academy Drottninggatan 81 i Stockholm, och har successivt arbetat mig uppåt och framåt på större salonger i Stockholm. Jag är van att jobba mycket på salong, men har även jobbat och projektlett arbetet med hår till större Tv-produktioner, föreställningar och plåtningar.

Varför har du valt att arbeta på Barber and Babes?

Jag har valt Barber and Babes för att jag gillar variation och olikheter, hög service och värdesätter relationen till kunden, vilket jag tycker passar bra in på både mig och salongen!

Vad betyder hår för dig?

Håret är en stor del av ens identitet, och därför tycker jag så mycket om att anpassa varje individs hårfärg och form utefter deras egna behov och förutsättningar i stället för att endast utgå från nuvarande trender och mallar. Kreativitet är något som är väldigt viktigt för mig, men också helhetsbilden med livsstil, vilket gör att jag gärna arbetar utefter hållbara och långvariga resultat.

Bild EricaL

Erica

Erica
Foto Nadia 221208

Nadia

Nadia
Foto Ronja 221201

Ronja

Ronja
Foto Angelica 221201

Angelica

Angelica
Foto Michaela 221208

Michaela

Michaela
Foto Kirstin 221201

Kirstin

Kirstin
foto Niclas 221201

Niclas

Niclas
frisor-1

Henrik

Henrik
Ann - bild

Ann

Ann
jenny

Jenny

Jenny
matilda

Matilda

Matilda