Färga håret – Uppsala | Babes

Babes
Color

Färga håret | Uppsala

Color

Här finns oanade möjligheter. En mjuk balayage, uppfriskande pastellfärg eller regnbågens färgskala – det är upp till dig hur mycket du vill tänja på gränserna. Med dina önskemål och vårt kunnande hjälper vi på Babes-sidan dig att välja de nyanser som passar bäst. Dessutom har vi alltid ditt hårs kvalitet i fokus, för att färgen ska komma till sin rätt och hålla länge.

Vid behov och önskemål använder vi även Olaplex, en produkt som lagar och multiplicerar bindningarna i håret, vid kemiska behandlingar såsom färg och blekning. Den ger fantastiska resultat på ditt färgade hårs kvalitet.

Kika på våra priser för att se vilka behandlingar vi kan erbjuda dig.

Enligt rekommendation av Läkemedelsverket utför Barber & Babes inte färgbehandlingar eller blekningar på barn under 16 år. Gå gärna in på deras hemsida och läs deras rekommendationer.

" En mäktig känsla efter ditt besök

Barber and Babes var en magisk samarbetspartner till Wonder Women. De var väldigt lyhörde och samtidigt extremt kreativa! Vi kom med en förfrågan och dem förstod exakt vad vi ville få fram i form av känsla samt färg.

Jag kunde inte känna mig mer än power och bad ass efter att ha varit hos Barber and Babes. Jag rekommenderar Barber and Babes om du vill ha en mäktig känsla efter ditt besök.

– Klara-Maria Mach, Entreprenörden AB

Behandlingar