Frisörsalong | Uppsala

Babes
Department

Välkommen in att boka en stund som bara är din.

Om Babes

En liten bit av dig återspeglas i ditt hår – frisyren är en förlängning av din personlighet. Vill du klippa kaxigt kort eller spara ut till ett svepande svall, prova något helt nytt eller behålla din favoritfrisyr, färga knallrosa eller slinga i ljusare toner? Oavsett i vilken utsträckning du vill ta ut svängarna, är valet ditt.

Njut av våra massageschamponeringar, en god kopp kaffe  och att få produkttips och stylingråd vid varje besök. Vi Babes, som alla har gesäll- eller mästarbrev,  finns här för dig och håller oss alltid i framkant vad gäller hårtrender. Så att du ska känna dig så snygg som du förtjänar.

Babes
Salon

I vår färgglada salong får du alltid en skön stund. Vare sig du får en festsminkning eller ändrar hårstil helt ska besöket alltid handla om dig, att du ska bli nöjd och ha ett härligt besök under tiden.

Slå dig ned i våra sammetsfåtöljer innan din behandling och njut av en god kopp kaffe. Luta dig sedan tillbaka i våra massagestolar och njut. Ta emot produkttips och stilråd av våra kreativa hairstylists.

" En mäktig känsla efter ditt besök

Barber and Babes var en magisk samarbetspartner till Wonder Women. De var väldigt lyhörde och samtidigt extremt kreativa! Vi kom med en förfrågan och dem förstod exakt vad vi ville få fram i form av känsla samt färg.

Jag kunde inte känna mig mer än power och bad ass efter att ha varit hos Barber and Babes. Jag rekommenderar Barber and Babes om du vill ha en mäktig känsla efter ditt besök.

– Klara-Maria Mach, Entreprenörden AB

Behandlingar

Våra Babes

Celie

Celie

Celie
Elin

Elin

Elin
EricaL

Erica L

Erica L
erica

Erica W

Erica W
Felicia

Felicia

Felicia
Isabelle

Isabelle

Isabelle
Moa

Moa

Moa
Nadia

Nadia

Nadia
Ronja

Ronja

Ronja
Angelica

Angelica

Angelica
Kirstin

Kirstin

Kirstin
Foto Michaela 221208

Michaela

Michaela