Med anledning av COVID-19

image1 (1)

Information med anledning av Covid-19 

I enlighet med Folkhälsomyndighetens restriktioner ber vi dig läsa igenom vår uppdaterade Policy för besök under Covid-19. Denna information uppdateras kontinuerligt. 
Senast uppdaterad i december 2021, se längst ner på sidan.

Kontakta oss:
Du kan alltid komma i kontakt med oss på telefon eller mejl när salongen är bemannad. Vi svarar på ditt mejl så snart vi finns på plats.
Onlinebokningen är öppet dygnet runt, årets alla dagar. 

Vid sjukdom:
Vi på plats träffar många kunder varje dag och är väldigt måna om att du som är kund hos oss ska kunna känna dig trygg att komma hit. Men också att vi som personal ska kunna känna oss trygga att gå till jobbet. 
Vid sjukdom oavsett om du har antikroppar, har haft Covid-19, tagit vaccin eller testats negativt ber vi dig att stanna hemma. 
Då vi som jobbar här måste stanna hemma vid minsta symptom och vill minimera risken att bli sjuka ber vi dig följa angivelsen ovan. En följd blir annars att vi måste boka av fler kunder om vi insjuknar. Vilket vi önskar att undvika

Munskydd:
Från och med torsdag en 1/7-2021 lättade restriktionerna gällande rekommendationer av munskydd. Vi har med den anledningen även hävt kraven på frisörerna om att bära dem. Önskar du som kund att din frisör bär munskydd så är du varmt välkommen att önska det. 

Kom inte i sällskap:
Vi ber dig att inte ta med sällskap så som vänner, familj eller andra medföljande till din bokade tid. Trots det lättade restriktionerna så ser vi det som klokt att försöka undvika att samlas fler än vad som behövs på en och samma plats.

Hur vi tar ansvar:
– Håller avstånd mellan arbetsplatserna.
– Rengör ytor, handtag samt toaletter flera gånger per dag.
– Vi ber dig som kund att tvätta dina händer vid ankomst.
– Vi tvättar alltid våra händer med tvål och vatten innan och efter varje kund.
– Vi har handsprit på salongen.
– Vi i personalen är friska. Vi stannar även hemma vid minsta symptom.
– Vi rengör och desinficerar schamponeringarna, dörrhandtag, vår station, vår utrustning och kortmaskin flera gånger per dag.
– Vi har inga anpassade tider på salongen för de som är oroliga, däremot har vi tider i veckan då vi har mindre bemannat i salongen.

Hur vi önskar att du tar ansvar: 
– Boka om din tid/boka inte en tid om du är sjuk.
– När du kommer till oss ber vi dig att du direkt tvättar samt spritar dina händer.
– Vår avbokningspolicy på 24 timmar hävs tillfälligt vid sjukdom. Läs mer om det under ”Om du blir sjuk”
– Om möjligt kom själv till salongen. 

Om du blir sjuk:
Behöver du boka om din tid så hjälper vi dig via telefon eller om du hellre önskar att göra det via vår internetbokning så går det också bra (avbokning via webben behöver ske minst 24 h innan – annars ring!). Vi har en 24 timmars avbokningsregel men vi har självfallet överseende för om du är sjuk i dessa tider. Vi ber dig i det fallet att meddela oss i så god tid som möjligt, så vi får en chans till att välkomna någon annan samt minska risken att stå med obokade tider.
Behöver du avboka av andra orsaker gäller som vanligt 24 timmar innan bokad tid och vi kommer i det fallet att debitera för uteblivet besök enligt vår bokningspolicy som du kan läsa mer om under våra tjänster. 

Tack för din förståelse för vår policy och varmt välkommen in om du är frisk.

Informationen uppdaterades: onsdag 17 december 2021. 

Fler nyheter

Så lyckas med hårstyling för män och att styla ditt skägg.

Så ger du ditt hår extra kärlek både innan, efter och under sommaren.