Våra frisörer

miccis2

Michaela

Advanced Stylist

Vem är jag?

Jag lever tillsammans med min sambo och våra tre katter i centrala Uppsala. Utöver mitt yrke så brinner jag extra för träning och resor. Tycker att det är väldigt roligt med matlagning och äter själv bara vegetariskt och ser de som väldigt positivt och utmanande att få vara kreativ med kosten inom kategorin. Utöver min anställning på Barber and Babes så jobbar jag även med träning i form av Aerial hoop och Poledans, vilket jag även har tävlat i. En höjdpunkt på året är helt klart att fylla år! Jag har dykarcert och tar mig gärna ner under ytan när jag får chansen och är på resande fot.

Varför jag har valt det här yrket?

Jag tror aldrig att jag behövt välja, för mig har det alltid varit självklart att jag ska jobba med just det här. Att få möjligheten att vara kreativ och samtidigt få chansen till att träffa människor har alltid varit viktigt för mig.

Vad har du för meriter?

Jag har Gesällbrev och Frisörlicens sedan en tid tillbaka. Utbildad i tejphår och Mago extensions. Genom åren har jag engagerat mig i olika tävlingar och bland annat deltagit på skol SM och årets frisör. Utöver de har jag fått möjligheten att delta på kurser genom jobbet för att hålla mig uppdaterad med trender och nya tekniker.

Varför har du valt att arbeta på Barber and Babes?

Jag har funnits med i koncernen Mielindgruppen länge. Till en början var jag anställd på BOSSES, men så snart Barber and Babes blev aktuellt och skulle öppna så följde jag med dit då jag kände att konceptet passade mig väldigt bra.

Vad betyder hår för dig?

Hår för mig betyder möjlighet till skapande, kreativitet och att hjälpa människor att må bättre.

Anna - BB

Anna

ronja-500x625

Ronja

gg

Emelie

Nadia

Nadia

angelica

Angelica

miccis2

Michaela

kirre

Kirstin

IMG_9006

Niclas

emma

Emma

frisor-1

Henrik

cajsa

Cajsa

jenny

Jenny

matilda

Matilda