Våra frisörer

Isabelle

Isabelle

Senior Stylist

Vem är du?

Jag är en sprudlande glad fyrabarnsmamma som älskar den sociala biten av mitt arbete. Utöver att vara priviligierad med tre härliga barn, som jag gärna spendera all min tid med, så uppskattar jag också de sociala stunderna i min vardag väldigt mycket. Jag har nära till skratt och bjuder på en lugn och mysig stund som sällskap.

Tillsammans med min familj bor vi i ett hus ute på landet där jag och min man alltid har något renoveringsprojekt på “att göra” – listan.
När jag inte jobbar spenderar jag mycket tid med familjen. Där hämtar jag energi genom att umgås och leka. Jag tycker väldigt mycket om att baka vilket uppskattas hemma. Dock gillar jag att utmana mig med lite mer avancerade recept som kanske inte alltid blir som jag tänkt mig.

Vad har jag för Meriter?
Jag har arbetat som frisör sedan 2011 och har sedan dess hunnit med att erhålla Gesällbrevet och varit egenföretagare under några år.
Kompetensmässigt så har jag vidareutvecklats genom diverse kurser inom färg och klipptekniker genom åren. Några kurser som utmärker sig är bland annat en klippkurs på Sassoon Academy i London och utbildningen för löshår inom Hairtalk.

Varför har du valt att jobba på Barber and Babes/Frans?
Jag sökte mig till Frans för att cheferna är seriösa och erfarna. Nu efter att ha varit här i några år har jag märkt att jag känner mig otroligt privilegierad med att ha så fantastiska kollegor och kunder.

Vad betyder hår för dig?
Jag älskar hår!
Till att börja med ser jag en enorm potential för kreativitet. Det är självklart jättekul att man kan göra så roliga förändringar men också att de små detaljerna eller justeringarna kan gör så enormt stor skillnad. Med håret kan man visa vem man är idag och kan enkelt förändra när man vill och för många är håret väldigt viktigt. Personligen tycker jag att det en ära att få möjligheten till att hjälpa människor att bli nöjda med sitt hår.

Celie

Celie

Celie
Elin

Elin

Elin
EricaL

Erica L

Erica L
erica

Erica W

Erica W
Felicia

Felicia

Felicia
Isabelle

Isabelle

Isabelle
Moa

Moa

Moa
Nadia

Nadia

Nadia
Ronja

Ronja

Ronja
Angelica

Angelica

Angelica
Kirstin

Kirstin

Kirstin
Foto Michaela 221208

Michaela

Michaela
Niclas

Niclas

Niclas
Henrik

Henrik

Henrik
Ann - bild

Ann

Ann
jenny

Jenny

Jenny
matilda

Matilda

Matilda