Våra frisörer

Bild EricaL

Erica

Stylist

Vem är du?

Jag är en glad och jordnära tjej som är född och uppvuxen i Norrland. Mina största intressen är att resa, umgås med vänner och familj och att få vara kreativ i alla dess former. Som frisör är jag väldigt noggrann både då det gäller färg och form och vill alltid ge det där lilla extra. Mitt frisörhjärta brinner lite extra för folieslingor och blonda hår i alla dess nyanser.

Varför har du valt det här yrket?

Jag tycker att det är fantastiskt roligt att få jobba som frisör då det det är något som funnits med mig så länge jag kan minnas och jag var alltid den lilla flickan som så gärna ville borsta och fixa med mammas hår.

Vad har du för meriter?

Jag gick min frisörutbildning på Parkskolans gymnasium i Örnsköldsvik och har jobbat som frisör sedan jag tog studenten 2017 och har även ett gesällbrev med mig i bagaget.

Varför har du valt att jobba på Barber and Babes?

Jag jobbar på Barber and Babes då jag vill arbeta på en professionell salong med kunden i fokus och där vi har en glad stämning och fin gemenskap på arbetsplatsen.

Vad betyder hår för dig?

Hår för mig är en viktig del i hur vi uttrycker oss och att få känna sig fin i håret kan bidra till en bättre självkänsla. Håret är ett roligt och kreativt sätt att uttrycka sin stil och personlighet.

 

Bild EricaL

Erica

Erica
Foto Ronja 221201

Ronja

Ronja
Foto Emelie 221130

Emelie

Emelie
Foto Nadia 221208

Nadia

Nadia
Foto Angelica 221201

Angelica

Angelica
Foto Michaela 221208

Michaela

Michaela
Foto Kirstin 221201

Kirstin

Kirstin
foto Niclas 221201

Niclas

Niclas
emma

Emma

Emma
frisor-1

Henrik

Henrik
cajsa

Cajsa

Cajsa
jenny

Jenny

Jenny
matilda

Matilda

Matilda