Våra frisörer

emma

Emma

Advanced Barber

Vem är jag?

Om jag bara fick säga tre ord om mig själv skulle jag nog säga att jag är glad, social och kreativ. Jag älskar mitt jobb som barberare och allt vad det innebär. När jag inte jobbar så är jag så mycket ute på obygden jag bara kan. Havet är min stora kärlek, jag älskar det!

När tid finns hittar jag återhämtning och stimulans för min kreativitet genom att måla tavlor. Det kan knappas gå obemärkt att jag har en förkärlek för sneakers.

Varför jag har valt det här yrket?

Från början var det för att det är kreativt, men med tiden har det kommit till så mycket mer som jag uppskattar. Mötet med människor, att se och möta kunders behov. Mitt mål är alltid att både jag och kunden ska vara nöjd.

Vad har du för meriter?

Jag har jobbat som barberare i 7 år nu. Utöver att jag finns här på salongen så arbetar jag också som lärare på frisörprogrammet på gymnasienivå. erhåller gesällbrev som både frisör och barberare samt mästarbrev inom barberaryrket.
Men jag vill tro att man aldrig är fullärd, jag strävar alltid efter att utvecklas och mår bra av utmaningar.

Varför har du valt att arbeta på Barber and Babes?

Jag älskar känslan av en typisk barbershop, vilket salongen har. Jag blir inspirerad till att leverera mitt absolut bästa när jag får vara i en sån miljö. Allt ifrån klassiska klippningar till att skapa helt nya och unika frisyrer.

Vad betyder hår för dig?

Hår betyder så mycket! Det är en stor del av helheten, vilket kan påverka en persons uttryck väldigt mycket, hår är personligt.

Jag strävar alltid efter att det ska vara så enkelt som möjligt för kunden att uppnå det bästa resultatet.

Anna - BB

Anna

ronja-500x625

Ronja

gg

Emelie

Nadia

Nadia

angelica

Angelica

miccis2

Michaela

kirre

Kirstin

IMG_9006

Niclas

emma

Emma

frisor-1

Henrik

cajsa

Cajsa

jenny

Jenny

matilda

Matilda