Våra frisörer

angelica

Angelica

Top Stylist

Vem är jag?

Sedan 2012 har jag bott i Uppsala men har mina rötter i Bollnäs, Hälsingland. Här hamnade jag pga jobb och blev kvar för trivsel och kärleken. Idag bort jag med min sambo och vår dotter strax utanför centrum i ett hus som vi ständigt pysslar och renoverar. Älskar fart och fläkt och ser alltid till att jag har något att dona med. Vintern är helt klart mitt element då jag älskar att få tillbringa min lediga tid på skotern, skidorna och så klart med min familj. Jag underskattar dock inte sommaren med sol, bad och värme.

Varför jag har valt det här yrket?

Att kombinera min sociala ådra genom att få träffa och jobba med människor och samtidigt få utlopp för min kreativitet är en kombination som gör att jag älskar mitt jobb. Att varje dag få göra människor glada genom att hjälpa dom att känna sig fina är en obeskrivlig känsla.

Vad har du för meriter?

Jag har sen 2016 Gesällbrev och frisörlicens. Har en utbildning i extensions MAGO och Simply Natural. Tog Mästarbrev i december 2021.

Varför har du valt att arbeta på Barber and Babes?

Jag blev kär i salongen första gången jag såg den och min dröm som elev på skolan var att en dag jobba där. Idag står jag här och har gjort det sen 2015 och jag trivs så bra. Helheten med miljön, den stora variationen på kunder, kollegorna och få möjligheten att utvecklas varje dag.

Vad betyder hår för dig?

Det är en pågående utveckling med nya trender som ständigt förändras. Vilket gör att man aldrig blir fullärd och chansen till att kreativiteten tar slut är näst intill obefintlig.

ronja-500x625

Ronja

Ronja
gg

Emelie

Emelie
Nadia

Nadia

Nadia
angelica

Angelica

Angelica
miccis2

Michaela

Michaela
kirre

Kirstin

Kirstin
IMG_9006

Niclas

Niclas
emma

Emma

Emma
frisor-1

Henrik

Henrik
cajsa

Cajsa

Cajsa
jenny

Jenny

Jenny
matilda

Matilda

Matilda