Barberare | Tjänster

Barber
Tjänster

Konsultation ingår alltid

Vid alla våra behandlingar ingår konsultation och produktinformation. Observera att avbokning ska ske senast 24 timmar innan bokad tid.

Denna prislista gäller från och med 2021-10-01 och till 2022-11-30.

Nedan följer våra behandlingar med information vad tjänsten inkluderar eller innebär. Önskar du en prisbild för specifik behandling rekommenderar vi dig att gå in på vår internetbokning under ”boka tid” och välj önskad behandling. Du kommer då får fram en prisbild på vad det kommer kosta innan du väljer att gå vidare för att boka.
Våra priser baseras på längd och tjocklek på håret samt vilken utförare du önskar.
Mer om våra benämningar kan du läsa under Priser – Beskrivning.

Klippning

Barber Avancerad klippning
Klippning för dig med lite längre längder, FADE i nacke + sidor eller för dig som vill ha en ny frisyr.

Barber kort klippning
För dig som har kort runt öron och i nacke, men inte riktig FADE.

Barber Klippning Extra/NY FRISYR
Vid extremt mycket hår eller helt ny frisyr.

Barber puts nacke/sidor
Endast trimning av sidor och nacke / fade.

Skägg

Barber Skäggtrimning maskinkort
Vi trimmar ditt skägg med maskin till högst 3mm, sätter kanter och linjer efter önskemål.

Barber Skäggklippning
Vi formar ditt skägg, klipper det med sax och gör fina linjer och kanter med maskin efter önskemål

Barber Skägg och mustasch styling

Klippning av skägg och mustasch, kinder och hals rakas med kniv. Varma handdukar för uppmjukning. Raklödder och aftershave som passar dig personligen.

Rakning

Barber Rakning Classic
Klassisk rakning med kniv. Varma handdukar för uppmjukning av huden. Vårdande och återfuktande ansiktskräm. Personligt anpassat raklödder och aftershave.

Barber Light Rakning
Klassisk rakning med kniv. En varm handduk för uppmjukning av huden. Personligt anpassat raklödder och aftershave.

Barber Head shave
Våtrakning av huvudet med anpassat raklödder och avslutande aftershave/lotion.

Barber De Luxe

Barber Helrenovering
Rakning classic alt Skägg och mustaschstyling. Schampo och balsam, huvudmassage, klippning och styling. Information om vad som passar dig och din frisyr bäst.

Beskrivning

Nedan följer benämningar på våra frisörer efter meriter, erfarenhet och hur länge de funnits inom vår koncern. Dessa kategorier ger våra frisörer möjligheten att fortsätta utvecklas i sitt yrke samt hjälpa till att driva och utveckla Mielindgruppens salonger framåt.
Våra trainees arbetar under upplärning mot gesällen vilket är vårt yrkesbevis. Tider och priser kommer därför succesivt justeras efter deras utveckling.
Vill du veta mer om våra frisörer rekommenderar vi dig att kika in på ”våra frisörer” och läsa mer om oss där.

Trainee
Stylist
Top Stylist
Senior Stylist
Advanced Stylist
Master Stylist

Bokningsvillkor

Innan och under ditt besök:

-Du som kund ansvarar över att boka rätt behandling för att uppnå dina önskemål. Vi rekommenderar dig att alltid läsa igenom vad de olika behandlingarna innebär i vår behandlingsmeny innan du bokar. Är du osäker på vilken längd och tjocklek, då du hamnar lite mellan bildernas förslag, så vill vi att du väljer det längre/tjockare alternativet då det är lättare för oss att korta ner en behandling än att lägga till mer tid på plats.

Vi reserverar oss också för att behöva justera priset på plats om jobbet är större än vad som är bokat, om håret är längre/tjockare än vad du valt eller om flera tjänster behöver läggas till för att uppnå önskat resultat. Om så är fallet blir du informerad om detta på plats av utföraren, och ni tillsammans får då konsulterar fram vad ni hinner göra på den bokade tiden. Skulle däremot tiden inte finnas för en sådan justering av tid reserverar vi oss för att boka om tiden till ett annat tillfälle. Ett ex. kan var att din önskade behandling kan behövas göras i fler steg och kan då blir mer kostsam med anledning att man kommer bli tvungen att boka fler tillfällen för att uppnå önskat resultat.  Har du frågor som rör just ditt hår och är osäker på vilken behandling du ska välja ber vi dig att ringa eller mejla salongen.

– Enligt rekommendation av Läkemedelsverket utför vi inte kemiska behandlingar på barn under 16 år, med den anledningen kan vi komma att fråga om legitimation.

 

– Alla kemiska behandlingar sker på kundens ansvar. Vi som frisörer tummar aldrig på kundens hårkvalitet och ser därför alltid till att använda så skonsamma preparat och produkter som möjligt.

– Som kund har du ansvar att informera din frisör om eventuella allergier, överkänslighet, användande av sprayblonde, egen brunn eller annan information som kan vara nödvändig för oss att veta. Detta för att vi ska kunna göra en sådan rättvis bedömning som möjligt om hårets kvalité och undvika eventuella kemiska reaktioner som kan skada ditt hår och hårbotten.

– När du kommer till din bokade tid har du som kund ansvarar över att håret är rent (inte nödvändigtvis nytvättat) och fritt från torrschampo, utväxtsprayer eller andra produkter. Detta för att det kan påverka håret vid färgbehandlingar och kan ge ett oönskat slutresultat.

– Helger från kl: 14.00 kommer priset bli högre. Priset på önskad behandling kan även variera mellan frisörerna.

Efter din behandling:

För att bibehålla önskat resultat så ansvarar du som kund för att använda rekommenderade produkter och/eller följa den eftervård som krävs för att bevara resultatet en längre tid.

Reklamation på tjänst ska göras inom två veckor efter ditt besök på plats, via telefon eller mejl.

Utebliven tid:

-Vid no show eller avbokning mindre än 24h innan bokad tid debiteras 85% av ditt uteblivna besök.

– Vid No show för löshår där hår specialbeställts för dig kommer en kostnad på 300kr att debiteras för eventuella merkostnader för oss.

" Helt klart en upplevelse utöver det vanliga

Känslan när man kliver in hos Barber and Babes är spännande och går nästan att ta på.

Förutom en trevlig stund och ett grymt resultat ser man redan fram emot nästa besök när man går hem.

– Victor Bouveng, Rallyförare

Behandlingar