Hårförlängning Uppsala

Babes
Extensions, Styling and Care

Extensions, Styling and Care

Extensions – Drömmer du om längre eller tjockare hår är detta behandlingen för dig. Vi arbetar med olika typer av metoder för både  hårförlängning och hårförtjockning, och använder tapehår, keratinhår och MAGO allt från Simply Natural. MAGO är ett knythår som följer hårets naturliga växtriktning och därför är snällt mot ditt hår. Produkten går att använda både på dig som har lockigt, vågigt eller rakt hår och är den mest skonsamma hårförlängningsmetoden på marknaden idag. Boka din hårförlängning i Uppsala idag!

Styling and Care – Tillsammans med din frisör tar du fram den frisyr och behandling som passar dig bäst. Därefter får du en avslappnande stund i vår massageschamponering, där vi använder produkter anpassade för just din hårkvalitet. Din behandling avslutas med styling av den frisyr du önskar. Naturligtvis får du även proffsråd om produkter och styling som gör det lätt för dig att sköta din frisyr hemma. 

Kika på våra priser för att se vilka behandlingar vi kan erbjuda dig.

" En mäktig känsla efter ditt besök

Barber and Babes var en magisk samarbetspartner till Wonder Women. De var väldigt lyhörde och samtidigt extremt kreativa! Vi kom med en förfrågan och dem förstod exakt vad vi ville få fram i form av känsla samt färg.

Jag kunde inte känna mig mer än power och bad ass efter att ha varit hos Barber and Babes. Jag rekommenderar Barber and Babes om du vill ha en mäktig känsla efter ditt besök.

– Klara-Maria Mach, Entreprenörden AB

Behandlingar